BizziPhone

BizziPhone blogs

BizziPhone levert telefoon antwoorddiensten en live chat support voor bedrijven en ondernemers. Ieder bedrijf heeft een vast team tot zijn beschikking dat is gebriefd over het bedrijf. Professionals die zijn getraind in proactief klantcontact.

Voor hen mocht ik vanaf oktober 2018 maandelijks (via CopyRobin) een aantal blogs schrijven. In totaal al meer dan 50. Doel van de blogs is om ondernemers te informeren over de voordelen van het uitbesteden van deze diensten en tegelijk beter vindbaar worden op bepaalde trefwoorden in Google. De blogs zijn daarom geoptimaliseerd voor SEO. Om te zorgen dat ze makkelijk leesbaar zijn, worden alle teksten ook geschreven en getest op B1/B2 niveau (middelbaar onderwijsniveau).

“We hebben de afgelopen periode zeer fijn samengewerkt met Ilse. Ze levert zeer goede en kwalitatieve content (die goed bij onze tone-of-voice past) en verwerkt feedback altijd netjes en snel door. De deadlines worden altijd netjes behaald en de communicatie verloopt ook altijd fijn. Ilse denkt ook goed met je mee en komt met suggesties om teksten kwalitatief beter te maken.”

Amber Prinsen, Marketeer, BizziPhone

Projectdetails

Blogs: BizziPhone

Skills

  • Copywriting
  • SEO
  • Content Management
  • Blogs