Diensten

Ben jij te druk met ondernemen om je website zelf bij te kunnen houden? Of vind je het moeilijk om te schrijven? Content 2 Connect kan dit van je overnemen. Zo heb jij een kwalitatief goede website die makkelijk vindbaar is voor potentiële klanten terwijl jij je focust op je werk.

Hieronder vind je een overzicht van mijn diensten. Klik op één van de icons om meer te lezen over het onderwerp waar jij hulp bij kunt gebruiken. Je mag me altijd vrijblijvend een vraag te stellen. In overleg kunnen we bepalen waar je mijn hulp bij nodig hebt en hoeveel.

Redactie en schrijven

Vindbaarheid / SEO

Opzet website

Visuals

popover bottom

popover bottom

popover bottom

popover bottom

Je bent ondernemer geworden omdat je een passie hebt voor je vak en het product dat je maakt. Bij ondernemen komen echter een heleboel meer zaken kijken: inkoop, boekhouden en je website onderhouden. Want je wilt natuurlijk wel zichtbaar zijn!

Als jij je liever bezighoudt met je passie of als je er gewoon niet aan toekomt om teksten te schrijven, neem dan vrijblijvend contact op. Ik kan je tijdelijk of voor de lange termijn helpen met het aantal uren dat past in jouw budget.