Stichting KunstVerbind

KunstVerbind website

Walter Stamkart en Michel Achterberg, twee vrienden, hebben als missie om meer groepen in de samenleving met elkaar te verbinden. Daarom richtten ze Stichting KunstVerbind op.

Ouderen en jongeren bijvoorbeeld, hebben buiten hun familie om, weinig contact met elkaar in onze maatschappij. Toch kunnen ze veel van elkaar leren. En heel veel plezier hebben! Dat blijkt uit de projecten die KunstVerbind opzet met scholen en verzorgingstehuizen. Daarin gaan deze twee groepen samen een kunstwerk maken.

Die opzet werkt ook voor andere groepen. Bijvoorbeeld teams die op afstand van elkaar werken. Tijdens het samenwerken, raken de deelnemers aan de praat. Ze leren over elkaar en er ontstaat meer begrip. Op die manier willen Michel en Walter meer verbinding brengen tussen mensen.

Content 2 Connect vindt dit een prima initiatief. Daarom werkte ik graag mee aan het opzetten van een nieuwe website. Ik adviseerde over de lay out en schreef de teksten. De technische opzet van de website is in handen van Maasbeeld webdesign.

Nu de website live is, gaan we verder aan de slag met social media. Zodat nog meer mensen horen over dit initiatief!

“Wij wilden de website voor Stichting KunstVerbind naar een hoger plan tillen. Zowel inhoudelijk als visueel en navigatie. Ilse bleek [met haar bedrijf Content2Connect] gedurende dit proces haar taak geheel en steeds in controle te hebben. Dit uitte zich in een zeer prettige betrokkenheid, in meedenken en een proactieve opstelling. Ze was ons vaak voor met een volgende stap en gaf ons vervolgens genoeg tijd om hier weer mee aan de slag te gaan. Een zeer prettige combinatie.

De inhoud van onze site kreeg een boeiend en slim taalgebruik. De teksten zijn uitnodigend, wat maakt dat tekst prettig leesbaar is. Het slimme zit hem in hoe zij de tekst wist te organiseren, zodat de bezoeker er vloeiend doorheen weet te navigeren. En wat haar woordkeuzes achter de schermen doen in de diverse zoekmachines.

De meerwaarde die Ilse daarnaast levert zit hem in het verstand hebben van het visuele en technische aspect van websites. Dit maakte dat de samenwerking met onze websitebouwer maasbeeld.nl des te vlotter en preciezer verliep.

Wil je ‘in contact’ komen met je doelgroep en ander geïnteresseerden, dan kunnen wij je Content2Connect en Ilse in het bijzonder van harte  aanbevelen!”

Michel van Achterberg, KunstVerbind

Projectdetails

Website: KunstVerbind

Skills

  • Opzet website
  • Content Management
  • Webteksten schrijven
  • Projectmanagement
  • SEO