Vast Janszen

Content Management en vernieuwen website

VastJanszen is een onafhankelijk adviesbureau voor (her)huisvesting van bedrijven en instellingen.

De eigenaar Ingrid Janszen wilde haar website vernieuwen en vroeg om advies. In overleg is een opzet gemaakt die is omgezet in een briefing. De website is technisch opgezet en ingericht door MuroMedia.

Vervolgens zijn de teksten geredigeerd en geoptimaliseerd voor zoekmachines. De nieuwe website straalt weer uit waar VastJanszen voor staat.

Herkent u dat ook: je website is hoognodig aan vernieuwing toe, maar je ziet er tegen op? Nadenken over je visie en je missie, heldere teksten schrijven, mogelijk over naar een nieuwe provider met alle consequenties van dien en, ook niet onbelangrijk, logische opbouw en links, consistent woordgebruik, helder voor de leek. Genoeg software bedrijven die een nieuwe website voor je willen maken en hosten, maar spreek dan ook maar eens hun taal. Wat een geluk dat ik Ilse ken. Een perfecte content manager. Veel ervaring opgedaan bij grote bedrijven en nu voor haarzelf begonnen. Zeer deskundig, betrouwbaar, serieus en niet onbelangrijk, kijkt en test kritisch mee.

Drs. Ingrid Janszen MRE, eigenaar, VastJanszen

Projectdetails

Website: VastJanszen

Technische opzet: MuroMedia

Skills

  • Opzet Website
  • Webredactie
  • Content Management
  • SEO