Brandfabric

Blogs over IT: cloud, Kubernetes, Android, Angular


Brandfabric is een bureau voor creatieve merkstrategie. Met de nieuwste brandingtechnieken zorgen zij voor een onderscheidende positie voor b2b bedrijven.

In opdracht schreef ik meerdere blogs over IT voor hun klant, Open Circle Solutions. Hierbij lette ik op SEO maar met name op leesbaarheid voor de doelgroep. Deze bestaat vooral uit IT-managers en CIO’s. Zij hebben al kennis van IT maar zoeken informatie over bepaalde onderwerpen waar ze minder vertrouwd mee zijn. Dit betreft vooral migratie naar de cloud, onderhoud en specifieke services in de cloud, zoals Kubernetes en Angular. Het doel van de blogs is autoriteit uitstralen op deze gebieden om de klant te overtuigen Open Circle Solutions in de arm te nemen als IT-integratiepartner.

“Ilse is een fantastische tekstschrijver. Zeker voor de IT branche. Ze kan complexe begrippen pakken en er een goed leesbaar verhaal van maken. Iets wat in de IT nog weleens een uitdaging is. Ilse komt zelf met suggesties en ideeën om mijn leven weer makkelijker te maken.

Samen met Ilse ben ik ervan verzekerd dat mijn klanten goede en gedegen teksten krijgen die te begrijpen zijn en tot actie aanzetten.”

Daniëlle Navas-Brandt, Brandfabric

Skills

  • Copywriting
  • SEO